06 - 36 123 991 info@seo44.nl

SEO-pakketten

Home / SEO-pakketten

Nog niet zo heel lang geleden was de zoekmachine van Google voor iedereen hetzelfde. En waren ook de zoekresultaten voor een bepaalde zoekopdracht hetzelfde. Maar er is sindsdien veel veranderd. Zoekmachines zijn meer en meer lokaal-georiënteerd, zeker sinds de opkomst van de smartphone. Lokale SEO is dan ook een must. Google weet bijna altijd precies waar u zich bevindt. Hoe? Dankzij het gebruikte IP-adres, dankzij bekende wifi-netwerken in de nabije omgeving en – uiteraard – door de gps-locatie van de smartphone. Op deze manier worden op verschillende locaties verschillende zoekresultaten getoond. Google is dus niet meer voor iedereen hetzelfde en dit biedt kansen voor lokale ondernemers.


4 SEO-pakketten voor het MKB

Seoforce helpt het MKB om in contact te komen met hun specifieke doelgroep. Wij hebben vier pakketten samengesteld, die precies focussen op de klantenkring die voor uw bedrijf van toepassing is: SEO Stad, SEO Regio, SEO Provincie en SEO Nationaal.

SEO Stad

Uw klanten komen voornamelijk uit de directe omgeving, uit uw buurt in stad of dorp? Met ons pakket SEO Stad zorgen wij ervoor dat u uitstekend scoort bij uw lokale doelgroep!

Klik hier voor meer informatie

SEO Regio

Uw klanten komen uit eigen stad of dorp en de aangrenzende gemeentes? U concurreert met andere bedrijven uit de regio? Dan is SEO Regio voor uw bedrijf het ideale pakket.

Klik hier voor meer informatie

SEO Provincie

Uw bedrijf doet zaken in de gehele provincie, of zelfs daarbuiten? U concurreert met bedrijven uit de eigen provincie en omliggende provincies? Dan is SEO Provincie het ideale pakket.

Klik hier voor meer informatie

SEO Nationaal

U hebt een webshop, of meerdere vestigingen in het land? Uw concurrentie bevindt zich in heel Nederland of zelfs daarbuiten? Dan is SEO Nationaal voor uw bedrijf het ideale pakket.

Klik hier voor meer informatie